Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Bununla yan yana adidaki kriterlere ehil olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Her gün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yahut özge bir mânia bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilir çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir Yangın Kapısı Fiyatları malzemedir.

Bu proje, top yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat işçiliklemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlam bir meydan yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page